Holland Feesten
Holland Feesten
Themafeest

 

Actief  Creatief  Erotisch  Themafeest  Dans  Eten & drinken  Kinderfeestje  Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest

Home
Feesten per regio
Adverteren
Bedrijfsgegevens

 

Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Themafeesten en thema avonden
ThemafeestenVoor een geslaagd themafeest hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben overzicht voor u gemaakt voor een originele feestavond, familiefeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest waarbij u een onvergetelijk themafeest  meemaakt op diverse feest locaties in uw regio met het thema dat bij u past.

Wat dacht u van een teambuilding feest tijdens een themafeest op locatie of een vrijgezellenfeest thema avond? Ontdek hier welke fantastische themafeesten we voor u hebben.
 
 Braziliaanse shows, workshops en dansles
Er kunnen shows worden gegeven door het hele land. Omdat wij in het bezit zijn van de beste kostuums uit Rio de Janeiro en de beste dansers, kunnen wij u een zeer succesvolle avond met een spectaculair optreden garanderen. Perfect om indruk te maken tijdens en bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Uiteraard is elke show anders en daarom adviseren wij om contact op te nemen over persoonlijke wensen. Alles is mogelijk!

Regelmatig worden er workshops georganiseerd zodat iedereen een introductie en indruk kan krijgen van alle verschillende dansstijlen. Behalve in Amsterdam geven wij ook workshops op locatie.

 

Komt hier uw advertentie?