Holland Feesten
Holland Feesten
Eten en drinken

 

Actief  Creatief  Erotisch  Themafeest  Dans  Eten & drinken  Kinderfeestje  Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest

Home
Feesten per regio
Adverteren
Bedrijfsgegevens

 

Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Restaurants in de regio.nl
Restaurants in de regioZoekt u een gezellig en goed restaurant in uw omgeving? Restaurants in de regio.nl geeft u een compleet overzicht van vele restaurants in uw regio.

Deze restaurant gids is uw start voor een gezellig diner, lopend buffet en thema restaurants. Bekijk het aanbod en maak een keuze uit een grote diversiteit van alle soorten restaurants!

Wij hebben de beste restaurants in iedere regio voor u op een rijtje gezet om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of familiefeest te vieren in een sfeervolle omgeving.

Verzorgde feestdiners & buffetten
party buffetGezellig uit eten met uw familie, vrienden of collega's? Bij ons vindt u een overzicht van compleet verzorgde feestdiners & buffetten. Perfect voor een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, huwelijksfeest, kinderfeest of familiefeest.

Diverse mogelijkheden zijn voor u op een rijtje gezet. De avonden worden naast het eten en drinken naar keuze aangevuld met spannende shows rond verassende thema's. Laat u eens lekker verwennen door professionele entertainers onder het genot van een heerlijk feestdiner waarbij u nooit weet wat er straks weer gebeuren gaat...

 

 The Blue Mermaid Dinnershow
Groepsfeest dinnershowThe Blue Mermaid is een dinnershow waarin entertainment, zang en dans worden gecombineerd met een heerlijk culinair viergangen diner. Het verhaal van The Blue Mermaid begint op een groot schip dat naar Amerika vaart.

Laat u door het getalenteerde showteam meenemen op een reis over de oceaan. U beleeft een avondvullende zoektocht naar het mysterieuze in de blauwe zee. Geniet van het heerlijke eten en les uw dorst met een uitgebreid Hollands assortiment aan dranken. Vier feest aan boord van het schip met Hollandse ambiance, waar alles kan en mag, maar waar niets moet. Laat u meenemen op de golven van fantasie en werkelijkheid!

 

Komt hier uw advertentie?