Holland Feesten
Holland Feesten
Erotisch

 

Actief  Creatief  Erotisch  Themafeest  Dans  Eten & drinken  Kinderfeestje  Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest

Home
Feesten per regio
Adverteren
Bedrijfsgegevens

   

Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Striptease voor vrijgezellenfeest
Bij ons striptease overzicht ben je aan het juiste adres voor een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeest. We hebben de meest professionele en erotische striptease acts voor uw horeca bedrijf of felicitatie bij je thuis, dat zul je niet zo snel meer vergeten.

Via onze  website kun je de strip act reserveren. Iedere stripper heeft zijn eigen specialiteiten, dus informeer naar de mogelijkheden.

 

   Close2heaven, how close can we get?
Laat je figuurlijk of letterlijk verleiden op een Close2heaven feest. Als het niet het betoverend mooi publiek is, dan is het wel het ongekend muzikaal avontuur of de leuke extra's die je dichter bij 'heaven' zullen brengen! Met grote zorg worden door ons de dj's gekozen en het muzikale verhaal van de avond besproken. Dit resulteert steevast in een dance avond die zijn weerga niet kent.

De organisatie is in handen van mensen die al sinds 1999 ervaring hebben in de dance-scene. Bij ieder feest is er een knipoog naar het ondeugende, wat tot uiting komt in de kleding die onze gasten aantrekken, maar ook zeker in de verrassingen die we als organisatie iedere keer weer bieden. Omdat we van mening zijn dat je je op een feest het meest comfortabel voelt als je iets aan hebt waarin je je prettig voelt, geloven wij niet in verkleedpartijtjes (dresscodes) of speciale thema's.

Laat je verleiden tot een, al dan niet ondeugend, muzikaal avontuur en ontmoet leuke, nieuwe, mooie, gekke, lieve, ondeugende, spannende, verleidelijke en verrassende mensen op Close2heaven! Bijna alle alle C2H feesten tot nog toe uitverkocht geweest in een paar weken tijd. Foto's van onze feestjes zijn te bewonderen in de sectie partypics op deze website..
.

 

Komt hier uw advertentie?