Holland Feesten
Holland Feesten
Dans

 

Actief  Creatief  Erotisch  Themafeest  Dans  Eten & drinken  Kinderfeestje  Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest

Home
Feesten per regio
Adverteren
Bedrijfsgegevens

 

Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Kinderfeestje met dans
Compleet overzicht voor feesten met dans. Ook diverse workshops en dansshows voor uw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, kinderfeestje of vrijgezellenfeest. Keuze uit diverse soorten dans zoals, samba, buikdansen, forro en zouk.

De workshops zijn zeer toegankelijke en geschikt voor jong en oud, ervaren of onervaren. Ook de sambashows zijn en werkelijk spektakel voor uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest die niet snel zal worden vergeten!

 

   Workshop buikdansen bij vrijgezellenfeest.
Fidance verzorgt workshops buikdansen bij vrijgezellenfeesten en cursussen buikdans. De buikdanscursussen en workshops worden in Utrecht gegeven. De lessen worden verzorgd door de Turkse danseres/docente Fidan.

Fidance is gespecialiseerd in het organiseren van workshops buikdansen voor vrijgezellenbijeenkomsten. De danszaal is voorzien van spiegels en een oosterse zithoek, waar u gezellig kunt genieten van oosterse hapjes en drankjes. Fidance zorgt voor orientaalse danskleding voor de vriendinnen en een speciaal met de hand gemaakte danscostuum voor de bruid.

 
Komt hier uw advertentie?