Holland Feesten
Holland Feesten
Creatief

 

Actief  Creatief  Erotisch  Themafeest  Dans  Eten & drinken  Kinderfeestje  Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest

Home
Feesten per regio
Adverteren
Bedrijfsgegevens

 

Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Creatieve feesten en uitjes
Handig! De meest nuttige links naar creatieve feesten hebben wij voor u verzameld.  Diverse creatieve activiteiten voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeest, of verjaardagsfeest. 

Het creatieve feestoverzicht van Nederland met diverse workshops.

Tijdens verjaardag, vakantie, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunt u onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of moza´ek. Ook kunt u papier scheppen, tekenen en schilderen, etc.

 

Creatief uitje van Kunstbasis

Creatieve workshopsCreatief kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Bij KunstBasis kunt u terecht voor een breed aanbod aan leuke en creatieve workshops! Het aanbod varieert van een gezellige moza´ekworkshop tot expressieve schilder en graffitiworkshops. KunstBasis biedt uitgebreide workshops aan op locatie en voor grotere groepen!

Dus als u iets te vieren heeft of gewoon een leuke dag wil organiseren voor uw collega's, kinderuitje of vrijgezellenuitje neem dan contact op met KunstBasis! Mail ons of bel 06-34021843 en reserveer een workshop naar uw keuze!

Schilderworkshops
Onze workshops zijn zˇ opgebouwd dat van de deelnemers geen enkele ervaring wordt vereist, maar toch de kwaliteit van het te maken werkstuk gewaarborgd blijft. De workshops duren ongeveer 2,5 uur (in overleg zijn er ook kortere workshops mogelijk). U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en tijdens de workshop serveren wij een drankje met zoutjes. U kunt een workshop uitbreiden met een stadswandeling, wijn/kaasproeverij, diner e.d.

Schilder uw zelfportret, portret van uw collega of vriend(in) in de stijl van Andy Warhol
U levert portretfoto's van uw collega's van te voren digitaal aan. Wij zorgen ervoor dat het vergroot in zwart/wit op schildersdoeken van 30x40 cm wordt gedrukt. Men schildert in felle vrolijke kleuren over de onderliggende foto's in de stijl van Andy Warhol.
De workshop is ook voor een vrijgezellenparty of bachelorparty zeer geschikt.
De bruid/ bruidegom wordt bijvoorbeeld van baby tot heden door hun vrienden/familie vereeuwigd.

Voor informatie 070-3561998

 

Komt hier uw advertentie?