Holland Feesten
Holland Feesten
Adverteren

 

Actief  Creatief  Erotisch  Themafeest  Dans  Eten & drinken  Kinderfeestje  Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest

Home
Feesten per regio
Adverteren
Bedrijfsgegevens

 

Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren op Holland Feesten

Adverteren voor maar €10,-
Uw site is beter vindbaar
Gratis op diverse startpagina's
Goedkoop uw eigen website

U heeft een website die er in alles op gericht is om de bezoeker te interesseren voor uw organisatie, diensten en producten. Maar hoe zorgt u ervoor dat er daadwerkelijk zoveel mogelijk bezoekers op uw website komen?

Wanneer uw bedrijf activiteiten biedt voor feesten en u kan nog extra klanten gebruiken dan is dit de juiste site om uw klanten te vinden. Het organiseren van een goed feest is niet altijd gemakkelijk en de meeste mensen gebruiken het internet om op een leuk idee te komen. Daarbij komen veel mensen terecht op één van onze domeinen en startpagina's. Een aantal bedrijven hebben hun advertentie reeds geplaatst en zijn daar uiterst tevreden over.

Website promotie hoeft niet duur te zijn. Adverteer met een tekst plus link naar keuze en  plaats uw banner op onze domeinen. U krijgt dan een GRATIS tekstlink op een tiental startpagina's. Daarnaast is er de mogelijkheid om binnen onze domeinen op alternatieve wijze bezoekers aan te trekken, bijvoorbeeld door het sponsoren van een bepaalde provincie of categorie op onze sites.

Onze domeinen hebben zeer goed bezochte pagina's met allerlei activiteiten/evenementen op het gebied van diverse feesten.

Adverteren met banners kan op verschillende manieren. Zo kunt u adverteren op de beginpagina van één of meerdere domeinen,  maar u kunt ook gericht adverteren binnen categorieën en regio's.

Wat zijn de kosten?
Voor maar €10 per maand staat uw advertentie onder één van de categorieën naar keuze. Uw banner wordt dan automatisch ook gratis geplaatst op de regiopagina van de provincie waarin u zich bevindt of waar u wilt adverteren. Als u liever wilt adverteren in 2 categorieën of regio's is dat natuurlijk ook mogelijk. Uw vermelding in een extra regio of categorie kost €5 euro per regio of categorie. Mocht uw bedrijf niet onder een huidige categorie vallen, dan kunnen we in overleg eventueel een nieuwe categorie toevoegen. 

Realiseer u dat u in de meeste gevallen de kosten na één boeking al heeft terugverdiend!

Uw eigen site
Naast de advertenties bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijf extra te promoten met uw eigen homepage. Op deze homepage kunnen bezoekers alle relevante informatie aantreffen over uw bedrijf, zoals vestigingsplaats en bedrijfsactiviteiten. De site kan desgewenst door ons worden gemaakt met een foto en/of uw eigen logo. De prijs voor het opmaken van een eigen homepage is € 35,-. De hosting krijgt u er dan gratis bij.

 

Overzicht van de mogelijkheden
  Startpagina Regio + Categorie Adverteerpagina Extra Provincie of Categorie
Banner €30,-/maand €10,-/maand - €5,-/maand
Sponsor €35,-/maand €15,-/maand €15,-/maand €5,-/maand
  Hosting Opmaakkosten

Eigen Homepage

Gratis €35,-

 

Onze domeinen
 
Vrijgezellenfeest-Bedrijfsfeest.nl
Wilt u een bedrijfsfeest organiseren of een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij ons op de goede plaats. www.Vrijgezellenfeest-Bedrijfsfeest.nl is de startpagina voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest.  

Hier vind u allerlei bedrijven die u goed georganiseerde feesten, workshops en andere evenementen kunnen bieden voor een sfeervolle dag of avond.

Wij hebben een breed aanbod van themafeesten, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, workshops, personeelsfeesten, bedrijfsborrels, bachelorparty, of hoe u het feest maar noemen wilt.

 

 
Kinderfeest-Kinderverjaardag.nl
Overzicht voor uw kinderfeest voor een onvergetelijke verjaardag. Leuke kinderuitjes en feestjes voor kinderen van 0 tot 14 jaar.

Vele actieve kinderuitjes, creatieve kinderfeestjes, kinderfeestjes thuis, spelletjes voor een kinderfeest of mooie feest locaties voor een kinderfeest.

 

 
FeestID.nl
Geen idee wat het volgende feest moet worden? Kom dan naar www.FeestID.nl voor een goed idee voor uw feest. Hier vind u allerlei bedrijven die u originele ideeën voor feesten, groepsuitjes en ander amusement.

 

 
Groepsfeest.nl
Groepsfeest.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje? Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

Met feest locaties door heel het land vindt u altijd wel het juiste feest of uitje dat bij u past. Bekijk de mogelijkheden per regio op het groepsfeesten en uitjes overzicht van Nederland.

 

 
Feest-Idee.nl
Feest Idee.nl is een echte aanrader als u inspiratie zoekt voor een feestje. Geen tijd of geen ideeen? Maar toch zin in een origineel feestje waar uw gasten van onder de indruk zullen zijn? Op 'Feest Idee.nl' vindt u heel veel gratis tips om uw feest te laten slagen!

De feesten zijn handig gecategoriseerd per thema en provincie. Het overzicht voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten, teamuitjes en familiefeesten.

 

 
Holland Feesten.nl
Holland Feesten.nl is uw feest overzicht voor heel Nederland. Op onze site vindt u diverse feesten zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten en vele andere feesten, feest locaties en uitjes.  

Als u liever uw feestje thuis viert kunt u ook bij ons terecht! Bekijk de site voor bijvoorbeeld versiering en verkleedkleren voor een kinderfeestje thuis of attributen voor Sara en Abraham.

 

 
Kinderfeest-nl
Kinderfeest nl is een website waar je heel eenvoudig kunt zien welk kinderfeest er bij uw kind past. De ideale site om alle soorten kinderfeesten met elkaar te vergelijken, en uw kind(eren) een onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste feestlocaties.
 

Als u liever een kinderfeestje thuis viert kan dat natuurlijk ook. De mooiste versierpakketten voor de aankleding van kinderfeestjes en ruim aanbod van verkleedkleren. Diverse thema's zoals een piratenfeest, prinsessenfeest, ridderfeestje of heksenfeestje.

 

 
Huwelijk-Feest.nl
Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Daarom de planning en uitvoering van een huwelijksfeest of bruiloft van groot belang.  

Wat is de culinaire invulling van uw huwelijksfeest en wie boekt u voor het amusement tijdens uw huwelijksfeest?

Stelt u eens voor dat u dat allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig helpt deze site u aardig op weg. Wij organiseren het huwelijksfeest, u hoeft er alleen maar van te genieten.

 

 
Groepsfeesten.nl
Groepsfeesten.nl heeft een breed aanbod van groepsfeesten. Op zoek naar een origineel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagsfeest, vrienden uitje of een kinderfeestje?

 Bij ons vind u vele soorten feesten en uitjes voor groepen vanaf ongeveer 6 personen.

Met feest locaties door heel het land vindt u altijd wel het juiste feest of uitje dat bij u past. Bekijk de mogelijkheden per regio op het groepsfeesten en uitjes overzicht van Nederland.

 

 
Kinderverjaardag-nl
Kinderverjaardag nl is een website waar je heel eenvoudig kunt zien welk kinderfeest er bij uw kind past. De ideale site om alle soorten kinderfeesten met elkaar te vergelijken, en uw kind(eren) een onvergetelijke dag te bezorgen op de mooiste feestlocaties.

Als u liever een kinderfeestje thuis viert kan dat natuurlijk ook. De mooiste versierpakketten voor de aankleding van kinderfeestjes en ruim aanbod van verkleedkleren. Diverse thema's zoals een piratenfeest, prinsessenfeest, ridderfeestje of heksenfeestje.

 

 
Tiental startpagina's zoals:


Kinderfeestje.Startbewijs.nl

Feestidee.Startbewijs.nl
   

Groepsfeest.Startbewijs.nl

Vrijgezellenfeestje.Startbewijs.nl
   
Aanmelden adverteren

Contactpersoon:

E-mail:

Bedrijfsnaam:

URL:

Provincie:

Plaats:

Straat en nummer:

Postcode:


Waar moeten uw advertenties getoond worden?

Welke site?:

Eventuele tweede site:

Regio:

Categorie :

Tekst van advertentie:


Url van afbeelding: