Holland Feesten
Holland Feesten
Drenthe

 

Actief  Creatief  Erotisch  Themafeest  Dans  Eten & drinken  Kinderfeestje  Bedrijfsfeest Vrijgezellenfeest

Home
Feesten per regio
Adverteren
Bedrijfsgegevens

 

Groningen
Drenthe
Friesland
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Vrijgezellenfeesten en uitjes  in Drenthe
Op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest in Drenthe? Een striptease is spannend maar niet echt verassend...  Al eens gedacht aan een actief vrijgezellenuitje zoals paintball of een Country Car Rally?  Ook hebben wij een overzicht van diverse andere feesten en partijen, feest locaties, leuke zelfgedrukte t-shirts en feestversiering.

Voor originele  vrijgezellenfeesten, vrijgezellenuitjes of feest locaties in Drenthe hebben wij genoeg feest ideeen.

 

   Taribush: unieke bedrijfsuitjes in Drenthe
Taribush organiseert leuke, gezellige en actieve uitjes in en rondom
de bossen en de natuur van Drenthe. Ook verhuren wij de mooist gelegen groepsaccommodatie van Nederland.

Wij organiseren uitjes waarbij gezelligheid altijd voorop staat!Onze arrangementen zijn uniek, veelzijdig, ongedwongen, actief en met onbeperkt eten en drinken. De uitjes spelen zich af in de natuur van Drenthe. We richten ons met name op bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen varierend van 10 tot 50 personen.

Wij zijn gespecialiseerd in all-in arrangementen in allerlei prijsklassen. Het goedkoopste all-in arrangement is 33 euro p.p. (excl. btw). Het is tevens mogelijk uw eigen arrangement samen stellen aan de hand van activiteiten. Ook is het mogelijk een uitje met een overnachting erbij bij ons te boeken.

 
De Markies van Karabas
Zoekt u voor bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest of personeelsuitje een gezellige en creatieve bezigheid? Dan is dit arrangement wellicht geknipt voor u.

Onder begeleiding van een enthousiaste en inspirerende instructrice van EGGO-kralen kunt u een workshop met kralen volgen. Tijdens deze workshop kunt u kennis maken met de basistechnieken om je eigen sieraad te maken en is er een keuze uit verschillende voorbeeldsieraden. Er is een diversiteit aan
keuze van kleuren, modellen en technieken.

Arrangement: sieraden maken met een driegangen diner
Bij dit arrangement bent u 3 uur creatief bezig met het maken van uw eigen sieraden. Ondertijd krijgt u een kopje koffie of thee met wat lekkers. Naast de workshop krijgt u een volledig 3 gangendiner inclusief drankjes. Daarvoor wordt 2 uur gereserveerd. Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid en kan vanaf 8 personen. Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0528 - 36 12 03

 

Komt hier uw advertentie?